Art Design, het exclusieve ontwerp van uw huisstijl, uw logo en uw bedrijfskleuren is de basis van uw professionele uitstraling.

Herkenbaarheid en duurzaamheid zijn hierbij sleutelwoorden.

Een goed ontwerp geeft direct duidelijkheid omtrent uw bedrijf.

Het consistent doorvoeren van uw huisstijl en logo zijn cruciaal voor de uitstraling, u zult snel herkend worden, waardoor dit belangrijke implicaties heeft voor uw marketingdoelen.

Het exclusieve Art Design, huisstijl en logo ontwerp, zorgen voor een eenduidige bedrijfsvoering.

Website, reclamedrukwerk, visitekaartjes, briefpapier, vlaggen, reclameborden, bedrijfsauto’s, voorzien van uw huisstijl en logo vergroten de herkenbaarheid en het vertrouwen in uw bedrijf als een professionele en gerenomeerde zakenpartner.

Uiteraard ligt ons exclusieve ontwerp ten grondslag aan uw website en de bijbehorende social media pagina’s, zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Bij het exclusieve ontwerp van uw huisstijl en bedrijfskleuren hoort uiteraard ook het doorvoeren hiervan op uw website, inclusief de zogenaamde favicon, alsmede eventuele QR codes.

De favicon zorgt voor een professionele en direct herkenbare uitstraling in de url balk van uw browser.

Favicon voorbeeld

 

 

Een QR code is vergelijkbaar met de welbekende streepjescode en zorgt ervoor dat u in eventuele promotionele uitingen de hierbij behorende website(pagina) snel en direct toegankelijk maakt.

QR code Yusha.nl

Yusha logo stap voor stap

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak !

 

complete website voor 495 euro
  1. Voor nadere informatie of contact, gelieve uw gegevens in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.